Fördelar och nackdelar för hälsan med byggföretagsarbeten

Undra om man har bättre eller sämre hälsa om man jobbar som byggarbetare och är fysiskt aktiv hela dagarna. Tänker att man som snickare på ett byggföretag både får styrketräning genom tunga lyft och även viss kondition med tanke på att de kan hålla på och bygga och fixa i många timmar på raken. Och det är så bra för hälsan. Bättre så sätt att jobba på Gröndals Allservices byggföretag i Örebro istället för på ett kontor där du sitter stilla hela dagarna.

Samtidigt tror jag inte att det är så bra för hälsan och kroppen med alla tunga lyft om de inte görs hela rätt. Och jag kan tänka mig att ganska många fuskar med sådant och inte alls lyfter så som de bör göra och det leder ju bara till massa problem istället. Om man lyfter tung med ryggen ofta istället för med benen och hela kroppen så får man lätt ont i ryggen och när man väl har fått det så kan det vara svårt att bli av med det. Så går man runt och har ont i ryggen hela tiden.

Jag vet att jag nog inte skulle må det minsta bra av att jobba på ett byggföretag, inte för att jag inte tycker att Gröndals Allservice i Örebro är bra, tvärtom så tycker jag att de är jätteduktiga och att det verkar vara ett kul gäng, men jag är så klen så jag tror att för min hälsa skulle det inte vara fördelaktigt med för tunga arbeten.