Healing – fungerar det eller inte?

Det finns väldigt många som är skeptiska till det här med healing. Tidigare var jag en av dem. Åtminstone tills efter jag hade testat det. Tänkte att det var värsta bluffsaken och att hur är det ens möjligt att man kan må bättre av att någon för med händerna ovanför ens kropp för att påverka energierna. Värsta bluffen tänkte jag men så blev jag ändå liten sugen på att testa. Så många som sa att jag faktiskt inte kan säga att healing inte fungerar om jag inte har försökt mig på att göra och testa det på egen hand.

Så jag bokade tid för en healingbehandling på Hälsohuset i Alnarp i Lund och gick dit för min behandling. Det konstigt, eller konstigt och konstigt men det jag tyckte var skumt, var att det faktiskt kändes som att det fungerade. Trots att hon som behandlade mig inte ens rörde mig så kände jag hur det var något i kroppen som rörde sig. Hon sa att det är energierna som rör sig och att det blir så vid healing. Det var lite skönt men även lite obehagligt, antar att det är för att jag aldrig varit med om något sådant tidigare.

Hade inte lika ont efter healingen, så någonting gjorde den ändå. Vet inte om jag ska tillbaka till Hälsohuset i Alnarp eller inte. Kanske inte. Jag har ju dessutom inte heller några vidare problem så behöver väl inte healingen egentligen, var ju mest för att testa på det som jag gick dit.