Salong Hässleholm

Hej mina fina läsare! Hoppas ni har en fantastisk dag och njuter av er tillvaro. Jag har fått mycket frågor kring er så jag tänkte tipsa om en skönhetssalong i Hässleholm. Många av er har frågat om jag har några tips eller råd på hur man kan göra för att hålla sig snygg och fräsch, så jag tänkte tipsa er om denna salongen som jag går till för att få en liten kick i utseendet! Jag tycker att denna salongen är den allra bästa att gå till och jag har varit här flertalet gånger! De är alltid väldigt trevliga på salongen och har ett väldigt bra bemötande.

Jag anser att man mår så himla mycket bättre om man tar hand om sig själv, och tycker att detta är något alla behöver göra någon gång! Kanske är detta inget ni tänkt på tidigare men jag rekommenderar det starkt! De på salongen är väldigt trevliga och vet vad de sysslar med! De tjänster som de erbjuder är massage, hennatatuering, manikyr, vaxning och ögonbrynsfärg med mera. Jag har själv varit där för både massage, manikyr och henna-tatuerat mig! Jag såg att ni undrade om min tatuering som jag gjorde och la upp bild på i min blogg var äkta, så tänkte bara meddela er om att det var just en henna-tatuering, alltså inte äkta! Och detta gjorde jag på denna skönhetssalong.

Tack alla ni för att ni sa hur fin den var, kommer helt klart gå dit igen och göra fler! Så även om ni bara är intresserade av att göra detta så rekommenderar jag även att ni åker hit! Ha det kanon, så hörs vi snart!