Skönhetsbehandlingar som påverkar hälsan

Många av de olika skönhetsbehandlingarna som man gör har ofta negativa hälsoeffekter. Försöker man att få långa ögonfransar genom att antingen använda sig av serum eller att applicera lösögonfransar eller göra fransförlängningar så kan man få irritationer i ögonen och ibland till och mer inflammerade hårsäckar. Detsamma om man färgar håret då man kan reagera på färgen. Så jag tycker att det kan bli lite överdrivet med alla behandlingar som folk ska göra. Själv så gör jag ingenting sådant, är för rädd för att något ska gå fel och för att förstöra min hälsa helt och hållet.

Det enda jag gör är nagelförlängningar på Libra Nails. Jag vet att det också är onödigt egentligen och att det kan gå fel där också. Jag kan fastna med naglarna så att de dras av eller bryts eller går av och att det gör väldigt ont. Men då är det ändå ingen risk för hälsan utan bara för lite smärta och den risken tycker jag nog ändå att det kan vara värt för att få ha snygga naglar. Går och gör nagelförlängningar hos Libra Nails var åttonde vecka ungefär, vilket nog är lite för sällan egentligen för de brukar ha växt ut ganska ordentligt, men känns som att det räcker ändå. Det blir så mycket dyrare om jag ska börja gå oftare och så farligt är det faktiskt inte med lite utväxt under nagelförlängningarna.

Nu är det inte så lång tid kvar tills nästa behandling på Libra Nails. Ska dit om lite över en vecka, fredag nästa vecka, men har inte bestämt mig för färg än. Får väl börja söka efter nagelförlängningar och inspirationsbilder redan nu.